Antje en Chantal hebben met veel passie voor zwangerschap, ouderschap en haptonomie Bestbevallen opgericht.

Ik ben Antje. Sinds elf jaar werk ik als GZ haptotherapeut. Daarvoor was ik lang als Z-verpleegkundige werkzaam binnen de zorg.

‘Als je geen plan hebt voor de bevalling,
overkomt het je dus…’ 

Dat heb ik geweten! Doordat ik niet goed wist wat mij te wachten stond en hoe ik op een voelende manier met pijn kon omgaan heb mijn eigen bevalling als traumatisch ervaren. Nu weet ik zoveel meer en weet ik dat het anders kan. Dit is mijn drive om te willen bijdragen aan goede begeleiding aan zwangeren en hun partners. Ik gun jullie een bevalling waarin jullie je krachtig en vol zelfvertrouwen voelen. Een bevalling waar je met trots op terug kunt kijken!

Ik werk heel graag samen met Chantal. Het bijzondere in het contact met Chantal is dat wij volstrekt verschillend zijn. Maar als ik een zin begin maakt zij hem af en andersom… Onze visie op het begeleiden van een zwangerschap en bevalling blijkt keer op keer hetzelfde te zijn. Ik ervaar Chantal als intelligent, gedreven en heel integer. Chantal heeft een schat aan ervaring op het gebied van zwangerschap en bevallen, daar waar ik meer op de hoogte ben van de haptonomie. Wij vullen elkaar echt goed aan.

Ik ben Chantal en werk met veel plezier als juridisch adviseur in de zorg en welzijn. Daarnaast ben ik in mijn eigen praktijk werkzaam als gecertificeerde doula, gespecialiseerd in zwangerschapshaptonomie en HypnoBirthing. Daarnaast ben ik opgeleid als zwangerschapsyogadocent en babymassagedocent. Ik geloof in de kracht van vrouwen en hun partners, de kracht die een zwangerschap en geboorte met zich mee kan brengen en de kracht van de verbinding. De vrouw kan, in verbinding met zichzelf, haar partner en haar kindje, voor zichzelf krachtige en passende keuzes maken die optimale kansen biedt voor een bevalling waar ze met een goed gevoel op terug kan kijken.

Ik waardeer mijn samenwerking met Antje gezien haar persoonlijkheid en gedrevenheid om op haar geheel eigen wijze de haptonomie te verbinden met zwangerschap en om vrouwen en hun partners vanaf hun kinderwens tot in het ouderschap te ondersteunen. Binnen onze samenwerking versterken we elkaars waardevolle punten en ervaringen op een heel natuurlijke manier zodat we de mooiste technieken en ervaringen samen hebben kunnen brengen in deze training.

Wij werken in de regio Katwijk graag samen met Gina. We zijn heel blij met Gina en haar aanvullende kennis! 

Ik ben Gina, moeder van 3 kinderen. Naast het moederschap werk ik als haptotherapeut en geef ik naast haptotherapie ook haptonomische zwangerschapbegeleiding en relatiebegeleiding. Ik vind het altijd weer een eer om een stukje met mensen mee te mogen lopen en waar nodig te ondersteunen in hun proces. Het leuke aan de zwangerschapsbegeleiding vind ik het zien groeien van de band tussen moeder, vader en kind. Het is zo mooi om deze basis al tijdens de zwangerschap te kunnen leggen, zodat er vol vertrouwen naar de bevalling en het ouderschap kan worden toegeleefd.

Chantal en Antje zijn twee toppers om mee samen te werken. Er straalt zoveel kennis en zoveel liefde voor het vak van ze af tijdens de sessies en de workshops. 

We zijn benieuwd wie jullie zijn!

Je kunt ons gerust bellen of mailen als je vragen hebt. In een vrijblijvend gesprek kun je voelen of onze visie en aanbod bij jou past. Voel je welkom om ons te benaderen.

Stuur een e-mail naar info@bestbevallen.nl of bel 070 – 2057860.