Rebozo ontspanning-
en sluitingsritueel

Ritueel afsluiting bevalling en overgang naar moederschap

Geborgen zorg

Massage en voedend bad

Inclusief afgestemde kruiden, bloemen, oliën, eigengemaakte kruidenthee en gezonde hapjes

Het (opnieuw) moeder worden is een belangrijke en emotionele verandering in je leven. Binnen onze cultuur is er eigenlijk niet een speciaal moment of ritueel waarmee deze overgang bijzondere aandacht krijgt. Wij denken dat het waardevol is voor vrouwen om hierbij stil te staan en zich gezien en gehoord te voelen bij deze grote overgang naar het moederschap.

Als afsluiting van je bevalling en kraamweken is het fijn om stil te staan bij de overgang naar het moederschap en deze te markeren met symbolische handelingen. Tijdens dit ritueel is er volledige aandacht voor jou als nieuwe moeder. Je wordt helemaal in de watten gelegd.

We starten met een heerlijke eigengemaakte kruidenthee en praten na over jouw bevalling en de kraamtijd. Hierna mag je je heerlijk tot rust komen in een warm en voedend bad omgeven met verse bloemen, de heerlijkste oliën en ontspannen muziek. Hierna word je door ons gemasseerd en wikkelen we jou in 7 stappen in doeken die door aanspanning en ontspanning zorgen dat je helemaal los kunt laten. Dit alles maakt dat je je weer echt kunt verbinden met je lijf.

Wij [Antje en Chantal] werken samen tijdens dit ritueel. We zorgen voor een veilige en geborgen sfeer waarin jij je kunt ontspannen.

40 dagen na je bevalling is het traditionele moment voor het Sluitingsritueel maar het kan ook eerder of later.

Bij jou thuis of eventueel zonder voedend bad in de praktijk van BestBevallen in Den Haag.

Je kunt ons gerust bellen of mailen als je vragen hebt. In een vrijblijvend gesprek kun je voelen of onze visie en aanbod bij jou past. Voel je welkom om ons te benaderen.

Kosten zijn € 295 ,- inclusief materialen.

Stuur een e-mail naar info@bestbevallen.nl of bel 070 – 205 78 60.