Workshop: Baby massage

Incidenteel verzorgen wij inspiratie workshops. Sommige workshops staan gepland en die staan dan in onze agenda. Mocht je interesse in een workshop die nog niet staat gepland, neem dan contact met ons op.

De workshops vinden plaats in Den Haag en Dordrecht.

De babytijd is onlosmakelijk verbonden met aanraking. We weten steeds meer over hoe belangrijk aanraking is voor de hechting van (ongeboren) baby’s en kinderen. Door de warmte van jouw aandachtvolle handen zal je kindje zich kunnen ontspannen en een gevoel van veiligheid ervaren. Een goede aanraking zorgt voor een veilige hechting, dit is een voorwaarde voor het optimaal ontwikkelen van de hersentjes en voor een gezonde ontwikkeling van jouw baby in het algemeen.

Deze workshop is vooral gericht op oefenen en laat je kennis maken met babymassage. We richten ons vooral op de massage van het buikje, massage van de beentjes en voetjes en geven je tips voor omhullende houdingen en haptonomisch dragen. Buiten een aantal basisregels kun je het eigenlijk nooit fout doen. Het gaat immers om de momenten van liefdevolle aandacht. Ga er thuis lekker mee aan de slag en geniet er samen van.

Op woensdagochtend of in het weekend van 10 uur tot 12 uur. We werken met maximaal 6 mama’s en baby’s in een groep zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Neem vooral je kleintje mee maar er zijn ook poppen waar je op kunt oefenen.

Data

Aanmelden

Meld je snel aan, we ontmoeten je graag! Wil je liever eerst meer informatie? Neem gerust eerst even contact op.

Aanmelden

    Bekijk ook deze cursussen en workshops!