Workshop: Geboortewensen

Incidenteel verzorgen wij inspiratie workshops. Sommige workshops staan gepland en die staan dan in onze agenda. Mocht je interesse in een workshop die nog niet staat gepland, neem dan contact met ons op.

De workshops vinden plaats in Den Haag en Dordrecht.

De kennismaking met jullie kleintje. Je leeft daar naartoe. Misschien ben je soms ongerust. Misschien vol verwachting en dromen. In ieder geval is het in de meest gevallen een dag waar je met een bepaalde verwachting naar toeleeft en naar uitkijkt. Vast staat dat er op deze dag iets bijzonders gaat gebeuren en dat je leven zal veranderen. De dag waarop je jouw kindje op de wereld brengt.

Hoe willen jij en jouw geboortepartner toeleven naar dit moment? Wat werkt voor jou en wat werkt voor je geboortepartner? Wil je alles loslaten en overgeven aan het moment? Neem je het zoals het komt? Wil je alles plannen en geregeld hebben? Het is prettig om dit voor jezelf duidelijk te hebben en te weten met welke intentie je bevalwensen wil schrijven.

We weten dat nieuwe ouders een positiever gevoel overhouden aan een bevalling die zij voorbereid hebben. Natuurlijk gaat het meestal niet allemaal zoals je gepland had. Maar als je je niet voorbereid hebt weet je zeker dat minder gevoel van regie ervaart en het je allemaal gaat overkomen.

Tijdens deze ochtend gaan we proberen met elkaar, maar wel heel specifiek voor jezelf, een aanzet te maken voor je bevalwensen.

Vanzelfsprekend stel je jouw geboorteplan op zoals dat voor jullie lijkt te werken. Belangrijk is om te weten welke mogelijkheden er zijn, pas dan kun je onderbouwd en geïnformeerd je keuzes maken.

Data

Aanmelden

Meld je snel aan, we ontmoeten je graag! Wil je liever eerst meer informatie? Neem gerust eerst even contact op.

Aanmelden

    Bekijk ook deze cursussen en workshops!